D’on surten els millors Dj’s de Catalunya?

a JR Go

Fem una visita a aquesta coneguda escola de producció musical, Microfusa

Aquesta escola de producció musical va ser creada al 1987 a Barcelona com a un laboratori sonor és a dir, un espai d’experimentació sonora. Al 1989 és quan Microfusa va donar un canvi radical perquè es va convertir en una escola independent i és Ignasi Benavent qui ho dirigeix tot.

En la visita a l’escola no només ens van ensenyar a crear ritmes amb programes com: Logic Pro, Pro Tools… Sinó que també ens van explicar sobre d’on venen cada tipus de música com: el Trap, el House, el Pop…També ens va ensenyar el concepte de “Track” que és una paraula anglesa que s’utilitza molt en el món de la producció, el seu significat és una base que es fa usar en tot tipus de música que hem tractat abans.

Hola em presento, soc Theo, tinc 13 anys i visc en Mollet del Vallès. Estudio en la escola Sant Gervasi i estic en 3er d’ESO. El meu únic hobbie es: el football. De fet jugo en l’equip de la meva ciutat, F.C. Mollet. A casa meva som 5: la meva mare, el meu pare, el meu germà, el meu gos i jo. La meva mare és italiana i té 46, el meu pare és espanyol i té 49 anys, el meu germà té 12 anys i finalment el meu gos que es diu Kira i té 5 anys amb nosaltres Hola me presento, soy Theo, tengo 13 años y vivo Mollet del Vallés. Estudio en la escuela Sant Gervasio i hago 3ero de la ESO. Mi único hobbie es: el football. De hecho juego en el equipo de mi ciudad F.C. Mollet. En mi casa somos 5: mi madre, mi padre, mi hermano, mi perro y yo.Mi madre es Italiana y tiene 46, mi padre es español y tiene 49, mi hermano tiene 12 años y mi perro que se llama Kira y tiene 5 años con nosotros. Hi let me present myself, I am Theo, I am 13 years old and I live in Mollet del Valles. I study in Saint Gervasi school i I am in 3rd of HighSchool. My unic hobbie is: is football. In fact I play football in my city team F.C. Mollet. In my home we are 5: My mum, my dad, my brother, my dog and I. My mum is Italian and she is 46 years old, my dad is spanish and he is 49 years, my brother that he is 12 years old and my dog that has 5 years with us.