Entrevistem a Toni García, entrenador de bàsquet femení

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

En Toni García és entrenador de bàsquet del sènior femení de l’escola Sant Gervasi.

Per què vas començar a practicar el bàsquet?
Jo vaig començar a fer esport, ja que al principi era obligatori fer esport, la meva mare és la que em va decidir apuntar-me a basquet, i des d’ aquell moment he seguit fent basquet perquè m’agrada molt.

Per què vas decidir començar a fer aquest esport?
La meva mare em va inscriure i com ja té dit, vaig seguir perquè em va semblar un esport bastant dinàmic en el que pots atacar o pots defensar.

En quin equip somiaves en jugar alguna vegada?
Jo sempre he tingut al Barça dins meu, el màxim que sempre he volgut aspirar ha estat sé d’aquest gran equip, i el següent el qual volia espirar a NBA.

En quin tipus de competició jugaves?
Jugàvem federats, a una lliga, com els equips de l’escola.

Com està senties amb els resultats del teu equip?
Jo sempre he estat molt competitiu i sempre he volgut donar al màxim amb el meu equip, ara no m’interessa tant com a entrenador no com a jugador, no és una cosa que ara em provoqui molts nervis o ansietat.

Quins aspectes positius i negatius t’ha donat el basquet?
El bàsquet m’ha donat moltíssims aspectes, els que més m’ha donat ganes ha sigut constància, saber esforçar-me, m’ha donat amistats i una gran passió per aquest esport.

Quina és la millor part de la competició per a tu?
Per a mi, de la competició és recordar-me que podré amb tot i no donar- me per vençut, i la sensació d’haver donat tot, és el que em dóna alegria.

Tens alguna anècdota que hagi marcat la teva carrera d’esportista?
Sí, un torneig que vam jugar bastant bé malgrat amb dificultats per jugar com insomni.

Què és el que més t’hagués agradat en aquest esport? El que més m’hagués agradat seria el fet de anar millorant com a jugador i com entrenador.


Hola, em dic Àlex Vidal i tinc 14 anys. Vaig a l'Escola Sant Gervasi a Mollet Del Vallès. El que mes m'agrada a mi es jugar futbol, en el meu temps lliure em quedo jugan amb els meus amics,jo sóc un jugador titular en el camp i jugo de defensa, estic en la Unificació Esportiva Mollet. M'agrada passar el temps amb el meu gosset que es diu Elvis, sigui gran m'encantaria fer fotografia ja que des de petit m'encantat fer fotos. Hola, mi nombre Alex Vidal y tengo 14 años. Voy a la Escuela Sant Gervasi en Mollet del Vallès. Lo que más me gusta a mí es jugar fútbol, ​​en mi tiempo libre me quedo jugan con mis amigos, yo soy un jugador titular en el campo y juego de defensa, estoy en la Unificación Deportiva Mollet. Me gusta pasar el tiempo con mi perrito que se llama Elvis, sea grande me encantaría hacer fotografía ya que desde pequeño me encanta hacer fotos. Hi, my name is Alex Vidal and I'm 14 years old. I go to the Sant Gervasi School in Mollet Del Vallès. What I like the most is playing football, in my spare time I play with my friends, I am a regular player on the field and I play defense, I am at Mollet Sports Unification. I like to spend time with my puppy named Elvis, I am big I would love to take photography since I was a kid I love taking pictures.