Ingrid García: “Jugo a futbol per encoratjar a les altres noies a combatre els prejudicis”

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

L’Ingrid García, és una noia de 14 anys que porta dos anys jugant a futbol a la U.D Lourdes i que també ha estat 3 anys practicant dansa.

Com vas decidir apuntar-te a futbol?

Tenia amigues que hi jugaven i em van dir que necessitaven noies a l’equip, jo en aquell moment no practicava cap esport. A llavors vaig anar a provar i em va agradar i ara segueixo jugant i no crec que m’esborri mai.

Vas dubtar en apuntar-te degut als prejudicis cap a les dones que juguen a futbol?

No. Jo crec que les noies ens hem de reivindicar. Ja des de fa anys està mal vist que les noies juguin a futbol i en part em vaig apuntar a futbol per fer-li veure a la gent que és quelcom totalment normal que los noies puguin jugar a futbol.

Què creus que és el més important per a tenir èxit en el món del futbol: sort, talent, o constància?

La constància perquè, contra més practiquis, més entrenis i més t’esforcis per millorar. Tindràs més possibilitats de millorar i de tenir un bon futur com a futbolista.

Hola! Jo sóc en Marc Reche, tinc 14 anys i estic fent 3er d’ESO a l’escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès. Visc a Martorelles que està al costat de Mollet, jugo a handbol a La Roca del Vallès. Vaig començar al club handbol Sant Fost quan tenia 5 anys i amb 12 anys em va fitxar el balonmano La Roca. En el meu temps lliure el que més m’agrada és estar amb els meus amics però també m’agrada sortir a córrer perquè em fa desconnectar de tot i puc pensar en els meus temes personals. El meu instagram és @marcrechee_ . Hola soy Marc Reche, tengo 14 años y estoy haciendo 3º de la ESO en la escuela Sant Gervasi de Mollet del Vallés. Vivo en Martorelles que está al lado de Mollet, juego a balonmano en La Roca del Vallès. Empecé en el club balonmano Sant Fost cuando tenía 5 años y con 12 años me fichó el balonmano La Roca. En mi tiempo libre lo que más me gusta es estar con mis amigos pero también me gusta salir a correr, porque me hace desconectar de todo y puedo pensar en mis temas personales. Mi instagram es @marcrechee_ . Hi, I'm Marc Reche, I'm 14 years old and I'm doing 3rd of ESO at Sant Gervasi school in Mollet del Vallés. I live in Martorelles next to Mollet, I play handball in La Roca del Vallès. I started at the Sant Fost handball club when I was 5 years old and when I was 12 I joined La Roca handball. In my free time, what I like most is being with my friends but I also enjoy going out for a run, because it makes me disconnect from everything and I can think about my personal issues. My instagram is @marcrechee_ .