La molletana Alexia Putellas arriba als 300 partits amb el FC Barcelona

a Actualitat/Esports

Alexia, nascuda a Mollet del Valles,  arriba al 300 partit amb el Futbol Club Barcelona

Alexia Putellas, una de les millors jugadores del Futbol Club Barcelona, ja ha disputat el partit 300 amb el Barça. La jugadora és la quarta que arriba a aquesta xifra des de 2003, any el qual es va fundar oficialment el futbol femení.

L’últim gol d’aquesta noia tan important ha estat  de penal, contra l’Sporting de Huelva, coincidint amb la celebració del seu partit número 300. El Barça va fitxar a Alexia el juliol del 2012 i des d’ aleshores ha marcat gol en 115 ocasions diferents. Putellas també va arribar en aquest club blaugrana gràcies a que va ser la noia en ficar el primer gol en un partit oficial a l’estadi Johan Cruyff, just quan aquest camp va acabar d’inaugurar-se, al mes de setembre.

Al llarg de la seva vida ha estat fitxada per equips força coneguts com el Suizza i el Portugal,  fins que el Barça es va fixar en ella.

Hola, em dic Àlex Vidal i tinc 14 anys. Vaig a l'Escola Sant Gervasi a Mollet Del Vallès. El que mes m'agrada a mi es jugar futbol, en el meu temps lliure em quedo jugan amb els meus amics,jo sóc un jugador titular en el camp i jugo de defensa, estic en la Unificació Esportiva Mollet. M'agrada passar el temps amb el meu gosset que es diu Elvis, sigui gran m'encantaria fer fotografia ja que des de petit m'encantat fer fotos. Hola, mi nombre Alex Vidal y tengo 14 años. Voy a la Escuela Sant Gervasi en Mollet del Vallès. Lo que más me gusta a mí es jugar fútbol, ​​en mi tiempo libre me quedo jugan con mis amigos, yo soy un jugador titular en el campo y juego de defensa, estoy en la Unificación Deportiva Mollet. Me gusta pasar el tiempo con mi perrito que se llama Elvis, sea grande me encantaría hacer fotografía ya que desde pequeño me encanta hacer fotos. Hi, my name is Alex Vidal and I'm 14 years old. I go to the Sant Gervasi School in Mollet Del Vallès. What I like the most is playing football, in my spare time I play with my friends, I am a regular player on the field and I play defense, I am at Mollet Sports Unification. I like to spend time with my puppy named Elvis, I am big I would love to take photography since I was a kid I love taking pictures.