El fenomen escriptor dels adolescents

a Actualitat/Cultura

Blue Jeans, el fenomen literari dels joves

Francisco de Paula Fernández González més conegut com el seu pseudònim Blue Jeans.  Blue jeans, néixer el 7 de novembre a Sevilla al 1978, és un dels escriptors més coneguts a les xarxes socials per els seus llibres que ha impactat als adolescents. Està llicenciat en  periodisme i actualment viu a Madrid.

La seva pel·lícula anomenada El club de los incomprendidos una  dramaturgia española del 2014, que el seu text original es escrit per Blue Jeans i dirigida per Carlos Sedes. El club de los incomprendidos es la adaptación espanyola del llibre Buenos días, Princesa que s’ha convertit en el fenòmen editorial espanyol més gran de la literatura juvenil romàntica. La película está dirigida 100% al públic adolescent juvenil. La película planteja amor i desamor, bullying, sexualitat, depressió, expectativa dels pares e indiferencia. 

Blue Jeans ha rebut més de 3 premis per els seus llibres, l’últim premi que va guanyar va ser al 2018 al llibre de l’any amb . El seu primer premi el va guanyar al 2011 a la millor novel.la de l’any. Té un total de 27 llibres entre la col·lecció Tan senzill com tuitejar t’estimo o Cançons per la Paula. L’autor va triomfar gràcies a la publicació de diferents capítols de la secció ‘Cançons per a la Paula‘, en diferents xarxes socials; on va tenir molt d’èxit gràcies als seguidors i seguidores que van seguir amb ell ja que li agradava les novel.les d’amor que escriu ; a més de tenir difusió en revistes juvenils com la SuperPop. Actualment, continua escrivint novel·les d’amor juvenil. Sempre està en contacte amb els seus lectors es un gran fan de les xarxes socials on es comunica i respon les preguntes dels seus fans. 

Hola em dic Gemma tinc 14 anys. Estudio a l’escola sant gervasi ara estic fent 3er d’ESO. Visc a Mollet Del Vallès (Barcelona). Al meu temps lliure m’agrada veure series de netflix, sortir amb les meves amigues i amics i jugar a volley que el practico a l’escola els Dimarts i Dijous i el cap de setmana jugo partits. Tinc una germana petita que es diu Noa i té 8 anys també tinc un gatet negre que es diu Cloe, li encanta jugar i es una mica entremaliat. Em podeu trobar també al instagram com: @_buenogemma_. Hola me llamo Gemma tengo 14 años. Estudio en la escuela Sant Gervasi ahora estoy haciendo 3ero de la Eso. Vivo en Mollet Del Vallès (Barcelona). En mi tiempo libre me gusta ver series de netflix, salir con mis amigas y amigos y jugar a voleibol que lo practicó en la escuela los Martes y los Jueves y luego los fines de semana juego partidos. Tengo una hermana pequeña que se llama Noa y tiene 8 años también tengo un gatito negro que se llama Cloe, le encanta jugar es un poco travieso. Me podeis encontrar en mi instagram como: @_buenogemma_. Hello I’m Gemma and I have 14 years old. I study in school Sant Gervasi now I’m doing 3rd of ESO. I live in Mollet Del Vallès (Barcelona). In my free time I like watch series of netflix, leave with my friends and play volleyball because I practice in the school Tuesday and Thursday and weekends play matches. I have a little sister that it’s called Noa and have 8 years old also have a black cat called Cloe she loves it play and it’s little naughty. Can you find me in my instagram as: @_buenogemma_.