La copa col·legial a L’escola Sant Gervasi

a Actualitat/Esports

Els entrenadors estan molt contents i satisfets amb aquest equip. Això donarà més ganes a les jugadores per tirar endavant amb aquesta copa col·legial.

La copa col·legial és un torneig de Bàsquet que es fa entre diferent escoles. En aquest torneig, es fan partits on el reglament és el mateix que en la FIBA. Els partits no duren 40 minuts, sinó 32 minuts (8 minuts per quart).  I participen jugadores que estudien a l’escola Sant Gervasi. Com que són jugadores que juguen en diferents equips però que van a la mateixa escola, poden jugar totes juntes. L’equip és entrenat per Toni Garcia com a primer entrenador i el segon entrenador és L’Hèctor Hebron. Les esportistes i alumnes juguen en diferents equips de Catalunya.

Les quinze jugadores de l’equip

Alejandra Valsera, està fent 3r d’ESO i juga al Sant Adrià. La Marina Pino també fa 3r d’ESO i juga al club natació Sabadell. La Berta Quintana ara està estudiant a 1r de batxillerat, ella juga a Granollers però en aquest moment està lesionada. Carme Hervas és una estudiant de 1r de batxillera, igual que l’Emma Saenz. Les dues juguen a l’escola Sant Gervasi. La Júlia Costa i la Natàlia Giménez són unes de les més grans de l’equip. Les dues juguen al Cerdanyola. Laia Gutiérrez, en canvi, és de les més petites, ja que està fent 3r d’ESO. La Laia juga al Jet Terrassa Igual que l’Andrea Gallardo, una jugadora que està a 2n de batxillerat. L’Aina Sánchez, la Laia Miquel, la Laura López i la Laia Robert, són estudiants de 2n de batxillerat i totes elles juguen amb l’equip de l’escola Sant Gervasi. Abans de finalitzar tenim a l’Aina Mulero i a la Maria Morillas que estan al curs de 1r de batxillerat. L’Aina juga al Barça i la Maria a l’escola Sant Gervasi. Per acabar, tenim a la Carla Gómez, jugadora de l’escola Sant Gervasi, i una de les més petites de l’equip, ja que està fent 3r d’ESO.

Als entrenaments

L’equip es concentra per entrenar tots els dijous al migdia. Entren una hora. En aquella hora dediquen una part en: poder-se conèixer entre elles, ja que són alumnes de la mateixa escola però no jugadores del mateix equip. La segona part és més tècnica i no treballen tant individualment sinó que amb el poc temps que tenen, l’objectiu és avançar com a grup.

La victòria del primer partit

El primer i únic partit que han jugat, el van realitzar en una pista complicada. Era una pista exterior i l’horari no va ser el més adequat. Tot i això, van tirar el partit endavant amb una victòria d’uns 23-64. El pròxim partit serà el dia 12 de març i jugaran contra Frederic Mistral.

Sóc l'Ona Caminal, tinc 14 anys i visc a Mollet del Vallès. Estudio a l'escola Sant Gervasi, i ara estic tercer d'ESO. Sóc molt riallera i competitiva. M'agrada molt quedar amb les amigues, però sobretot passar el temps lleure fent esport. Part de la meva vida la passo entrenant patinatge perquè és la meva major a fissió. Tinc un germà de 17 anys i una germana de 22 anys. A casa meva també tenim un gat com a mascota. Soy la Ona caminal, tengo 14 años y vivo en Mollet del Valles. Estudio en la escuela Sant Gervasi, i ahora estoy en tercero de la eso. Soy muy alegre y competitiva. Me gusta mucho quedar con las amigas pero sobretodo pasar el tiempo libre haciendo deporte. Parte de mi vida la paso entrenando patinaje porque es mi afición. Tengo un hermano de 17 años y una hermana de 22 años. En mi casa también tenemos un gato como mascota. My name is Ona Caminal, I’am 14 years old and I live in Mollet del Vallès. I study in Sant Gervasi school, and now I’m doing 3r of ESO. I’am very happy and competitive. I like so much, play with my friends, but in my free time I do sport. I skate because is my favourite sport. I have a brother that he is 17 years old and a sister that she is 22 years old. In my house we have a cat.