Últimes notícies del Sant Gervasi a la Copa Colegial

a Actualitat/Esports

La Copa Colegial és un torneig de bàsquet per tot Espanya, que es disputa a diferents parts del país, dirigit especialment a escoles. Aquesta és la novena edició i els equips tant femenins com masculins de l’escola participen per arribar a Zaragoza i competir a nivell estatal.

L’equip femení està format per 15 jugadores i estudiants de l’Escola Sant Gervasi, amb un cos tècnic dirigit per: Toni Garcia Moragas, Anna Robert Roldàn i Ivan Flores Gutiérrez. El primer partit del Sant Gervasi femení va ser el 14 març, el dia de Sant Valentí. El partit va començar amb moltes ganes i il·lusió, i se’n van anar del marcador al primer quart. Començava el segon quart amb bones expectatives i en acabar, continuaven amb una gran diferència al marcador. A l’arribà el tercer quart, el Sant Gervasi continuava pressionant en defensa i anotant molts punts en atac. Quedaven 10 minuts i la defensa del Sant Gervasi no baixava, seguien amb un bon parcial al marcador i acaben amb un 24-65 a favor de Sant Gervasi.

L’equip masculí està format per 14 jugadors i estudiants de la mateixa escola, amb un cos tècnic dirigit per: Ivan Flores Gutiérrez, Jordi Grau Dalmau i Arnau Oller. El primer partit del Sant Gervasi Masculí va ser el 13 de febrer del 2020. Els dos equips van començar molt concentrats, al primer quart van guanyar de poc 13-18 a favor del Sant Gervasi. Quan va començar el segon quart, van estar els equips més igualats, això va comportar un marcador de 24-28 a favor de l’equip Sant Gervasi. Tot i anar per sobre el marcador, l’equip del Sant Gervasi Masculí no podien cometre errades, ja que l’Escola Frederic Mistral aprofitava totes les oportunitats per anotar punts fàcils. Finalment el partit va acabar, i l’equip Sant Gervasi se’n va endur el partit, amb un parcial de 57-54.

Em dic Rustam Garcia, però moltes persones em diuen Rusty. Tinc 14 anys i visc a Mollet del Vallès, un poble de la província de Barcelona. Estudio a l’Escola Sant Gervasi. M’agrada fer exercici i també m’agrada menjar. Practico principalment tenis i bàsquet, però també jugo en el meu temps lliures a ping-pong o a pàdel. Vaig fer teatre 7 anys, però em vaig desapuntar l’any passat, quan anava a 2n d’ESO. El meus colors preferits són el groc i el negre. I el meu menjar preferit és la xocolata i els macarrons que fa la meva mare. - Estan boníssims - Sóc del Barça, però el futbol no és que sigui la meva passió. M’agrada veure vídeos de YouTube i també les sèries japoneses, que es diuen Anime. Tinc una obsessió amb la sèrie Dragon ball. Me llamo Rustam García, pero un montón de gente me llama Rusty. Tengo 14 años y vivo en Mollet del Vallés, un pueblo de la provincia de Barcelona. Estudio en la escuela Sant Gervasi. Me gusta hacer ejercicio y también me gusta comer. Practico principalmente tenis y baloncesto, pero también juego en mi tiempo libre al ping-pong o a pádel. Hice teatro 7 años, pero renuncié el año pasado, cuando iba a la 2n de ESO. Mis colores favoritos son el amarillo y el negro. Y mi comida favorita es el chocolate y los macarrones que hace mi madre. -Son muy buenos - Soy del Barça, pero el fútbol no es mi pasión. Me gusta ver videos de YouTube y también series japonesa, que se llaman Anime. Tengo una obsesión con la serie Dragon Ball. My name is Rustam Garcia, but a lot of people called me Rusty. I am 14 years old and I live in Mollet del Vallès, a town in the province of Barcelona. I study in the Sant Gervasi school. I like to exercise, and I also like to eat. I practice mainly tennis and basketball, but I also play in my free time to table tennis or paddle. I did theater 7 years, but I design last year, when I was going to 2nd of ESO. My favorite colors are yellow and black. And my favorite food is chocolate and the macaroni made by my mother. - It’s very good - I'm from Barça, but football is not my passion. I like watching YouTube videos and also the Japanese series, which are called Anime. I have an obsession with the Dragon Ball series.