Imatge cedida per unsplash.com

Al rescat dels refugiats

/
42 views

Tot i la Covid-19, les ONGs continuen més entregades que mai

Actualment, hi ha moltes ONGs que actuen per a ajudar a tots aquells migrants i refugiats que pateixen. Moltes d’aquestes entitats, tot i la Covid-19, segueixen actuant per a ajudar-los. La gran part de les ONGs tenen com a finalitat donar una llar, menjar i assistència sanitària i moltes confirmen que estem passant per la pitjor crisi europea des de la Segona Guerra Mundial.

Save the Children, una de les ONGs més importants, afirma que un dels grans problemes del desplaçament dels refugiats és que una de cada deu persones que travessen fronteres són nens i ells són qui més pateixen. O bé el mar s’apodera de les seves vides, o moren desnodrits durant el camí a Europa.

Una de les accions que està portant a terme actualment Save the Children és crear centres d’acollida per a migrants a arreu d’Europa.

ACNUR és una altra ONG que s’encarrega principalment de donar llar i menjar a tots aquells desplaçats que han hagut de fugir dels seus països per culpa de la guerra. Des de l’entitat expliquen que en aquest moment, principalment, s’estan encarregant de donar llar a més de 200.000 libis que van estar obligats a fugir del seu país a causa de la violència a Trípoli. Per ara, han pogut donar casa a més 1.750 famílies.

Metges Sense Fronteres és una ONG que proporciona assistència mèdica-humanitària a la major part dels conflictes i desastres d’arreu del món. S’encarreguen de proporcionar atenció mèdica a països amb nivells de salut molt extrems que es troben en guerres o en situacions de violència. En aquest moment MSF està present a diversos camps de refugiats on les situacions de salut a causa de la Covid-19 són molt crítiques.

Per sort en aquest món encara existeix aquesta mena d’organitzacions valentes que tot i les complicacions que es troben pel camí segueixen lluitant per totes aquestes persones que ho necessiten.

close

El més recent

Ombligos de invierno

La moda, el camino entre inventar, reinventar o reciclar  A finales de los años 80 apareció