“Converteix-te en un defensor de la salut de les plantes”

30 views

Aquest 2020 se celebra l’Any Internacional per la Salut de les Plantes

Els alumnes de 1r de batxillerat de l’Escola Sant Gervasi han dut a terme un projecte anomenat Become a Plant Health Supporter, en el marc de l’Any Internacional per la Salut de les Plantes que se celebra aquest 2020. Aquest projecte principalment consisteix en conscienciar-nos en l’important que són les plantes per a nosaltres, perquè són les que ens proporcionen un 98% del oxígen que respirem i, per això, és tan important cuidar-les, perquè són les que ens donen la vida.

Els alumnes han fet un vídeo amb l’ajuda de la seva professora de Biologia, la Laia Hernández, per a conscienciar la gent i destaquen que els “ha agradat molt el projecte i treballar en equip”, tot i que lamenten ”haver tingut poc temps per a fer-ho”. Esperen que “la gent prengui consciència de què passa amb el canvi climàtic”.

close

El més recent

Ombligos de invierno

La moda, el camino entre inventar, reinventar o reciclar  A finales de los años 80 apareció