La portada de la nova pel·li de Disney. (Font de la imatge: disneyplus.com)

“Soul”: un viatge entre la vida i la mort

/
14 views

La nova pel·lícula d’animació de Disney Pixar tracta temes com la fina línia entre la vida i la mort

La pel·lícula Soul s’ha estrenat aquest passat 2020. El seu director és Pete Docter. I el gènere és el d’animació, comèdia i drama. És una història molt profunda que et fa reflexionar sobre tot el que ens fa humans. Encara que si busques una pel·lícula per veure amb tota la família, pot resultar una mica massa filosòfica i potser una mica complicada d’entendre pels més petits.

La nova pel·li de Disney ens ha ajudat a veure la vida des d’una perspectiva diferent. Hem entès el sentit de la vida, un aspecte molt important a tenir en compte. Hem reflexionat i ens hem adonat que tot passa per alguna raó i que hi ha coses que no podem canviar. 

La pel·lícula comença mostrant la vida d’un senyor apassionat per la música, quan de sobte un esdeveniment succeeix i ho canvia tot. Una caiguda per una claveguera acaba amb la seva vida. Arriba al més enllà, que és el “Seminari del Jo”, on s’escullen les personalitats que cada ànima tindrà quan arribi a la Terra. Allè coneix a una ànima molt especial. I totes dues juntes es faran canviar la visió que tenen sobre la vida.

close

El més recent

Ombligos de invierno

La moda, el camino entre inventar, reinventar o reciclar  A finales de los años 80 apareció