"Vis a vis" és una de les sèries espanyoles més reconegudes. (Font de la imatge: unsplash.com)

Això no és “Vis a Vis”

/
56 views

 L’esperada temporada 5 de la sèrie, que porta per títol El oasis, canvia totalment el rotllo i es converteix en western

Després de la quarta temporada de Vis a Vis s’esperava que la sèrie acabés. Però els productors ens van sorprendre quan van informar que també hi hauria una cinquena. I es va estrenar el passat 31 de juliol.

Vis a Vis ja havia “acabat” en altres ocasions. La primera després de la cancel·lació per part d’Antena 3 i, la segona, quan Fox va emetre la quarta temporada.

Tots els fans i espectadors s’esperaven un gran final, però la realitat va ser una altra. A molts espectadors ens va decebre. Tot i que va haver-hi gent que li va agradar la sèrie i va tenir molts espectadors.

Aquesta última temporada no té res a veure amb la trama de tota la sèrie. És una temporada totalment diferent a les altres, es van arriscar massa fent-la. Segons alguns articles que s’han dedicat a analitzar el final de la sèrie i la trama des dels seus inicis, parlen de què els directors podrien haver fet una última temporada finalitzant la trama d’una forma més esperada com, per exemple, a la presó, com les anteriors. Però els directors van decidir arriscar i fer un final amb un estil western.

Vis a Vis: El oasis ha tingut una acollida irregular i el xoc respecte a anteriors temporades no ha acabat de convèncer a la gent, però ens ha deixat diversos moments pel record, rememorant d’altres temporades.

Sinopsi Temporada 5

Zulema i Maca porten anys atracant joieries, bancs i casinos, però ha arribat el moment de separar-se. Han organitzat el seu últim atracament. “Un comiat”. Es tracta d’un robatori de diamants que robaran al llarg d’un casament.

Per a organitzar l’atracament, reuneixen a unes altres quatre lladres (entre elles Goya, una reclusa de la tercera i quarta temporada). Però quatre sòcies per Zulema són massa. Li agrada treballar sola o en parella, però necessiten un grup per dur a terme l’atracament.

El robatori que es produirà ha de ser ràpid, sense víctimes i sense complicacions. Unes hores després es reuniran per a repartir el premi a l’Hotel Oasis, al desert d’Almeria. El pla no resultarà tan perfecte com tenien previst i la situació s’anirà complicant a cada moment.

Redactors Juniors

,
close

El més recent