"La isla de las tentaciones'' té a molta gent enganxada a la pantalla. (Font de la imatge: unsplash.com)

“La isla de las tentaciones”: realment ens agrada?

/
41 views

La isla de las tentaciones, el mític reality de Telecinco, prometia molt ”salseo” aquesta temporada, arran de les infidelitats que ja es van veure la temporada anterior. A més, en aquesta edició han introduït com a novetat el collaret del veto, que és un collaret que s’utilitza per a prohibir a les parelles tenir una cita.

Aquest famós programa ha batut el rècord de temporada. En la seva quarta gala, el programa presentat per Sandra Barneda va arribar als 3.391.000 espectadors.

Encara que nosaltres mirem aquest programa, creiem que no hauria de ser apte per a la gent de la nostra edat. Creiem que mostren una imatge de l’amor negativa. A més, el model de programa cada cop és menys interessant. L’any passat no posaven totes les cites i els debats es fan avorrits, perquè et posen tota l’estona píndoles i acabes veient mitja hora d’imatges en dues hores i mitja de programa.

Creiem que el sentit del programa és el d’entretenir a la gent, per a passar-ho bé o per a comentar-ho amb els amics o coneguts que també el vegin. I, al final, ens ensenya una part positiva: que una persona aprengui a estimar-se o valorar-se. Aquest és un problema molt comú, en els joves sobretot. Hem d’aprendre a tenir amor propi.

Aquest és el cas, per exemple, de la Melissa, una noia de la segona temporada. La seva parella del moment estava fent-li passar un mal moment. I les seves companyes de casa van animar-la. ”Cap noia es mereix això”, van ser unes de les aplaudides paraules de la jove Melodie cap a la seva amiga que estava passant un mal moment.

En conclusió nosaltres creiem que aquest programa no mereix tant suport com el que té avui dia, ja que ensenyen una manera d’estimar a vegades no real, ni sana. Com que els principals consumidors són els joves creiem que pot causar una mena d’inseguretat, per dir-ho així.

Redactors Juniors

,
close

El més recent

Trenca el teu mirall

Un núvol de pensaments inunda la meva ment. Sento l’aigua colpejant la meva pàl·lida pell. L’alcohol