Òscar Mingueza, una sorpresa en el Barça de Koeman. (Font de la imatge: Web Oficial del Barça - www.fcbarcelona.es)

Un exalumne del Sant Gervasi triomfa vestit de blaugrana

705 views

L’Òscar Mingueza va estudiar al nostre centre i, a dia d’avui, és un fix en l’onze de Ronald Koeman al primer equip del Barça

Un exalumne del Sant Gervasi està triomfant al Barça. Sí, com ho llegiu. Es tracta de l’Òscar Mingueza, qui a dia d’avui compta amb la confiança de Ronald Koeman i és un fix a l’equip blaugrana.Tota una estrella, nascuda a Santa Perpètua i que ha estudiat a les aules des d’on ara escrivim aquest article.

El debut somiat

Tot comença amb un Barça on Piqué, Umtiti i Araujo estan lesionats. Koeman necessitava un central pel partit de Champions contra el Dinamo de Kíev i, a l’hora de publicar l’esperada convocatòria, va sorprendre amb dues absències destacades –Lionel Messi i Frenkie De Jong– i amb la presència del jove Mingueza, que portava des de l’octubre entrenant amb el primer equip.

Koeman compta amb ell

El tècnic holandès va explicar després del partit contra l’equip ucraïnès que Mingueza “ha de treballar intensament per gaudir de més minuts”, però que estava “satisfet amb el seu treball i que ho havia fet bé”.

Des de llavors, el català està entrant en totes les llistes de convocatòria, amb un Koeman enamorat de la seva sortida de pilota. Un aspecte que, sense cap dubte, s’ha esforçat en millorar, en comparació amb aquella jornada contra el Nàstic de Tarragona, en què va quedar retratat amb el Barça B. 

Tot i que ha patit una lleu lesió a la cuixa, el temps que ha estat actiu en l’equip ha estat suficient per a guanyar-se la consideració dels seus companys. Jordi Alba, lateral esquerre de l’equip, deia d’ell després del partit contra el Kíez que “és un noi que porta entrenant molt temps. Li han donat l’oportunitat i ha fet un gran partit. Defensivament ha estat molt bé. No semblava que fos el seu primer partit. Ens alegrem per ell i té nivell per a estar. El noi està amb moltes ganes, escolta molt bé”.

Redactors Juniors

,
close

El més recent

Trenca el teu mirall

Un núvol de pensaments inunda la meva ment. Sento l’aigua colpejant la meva pàl·lida pell. L’alcohol