Pedri jugant amb la Selecció espanyola. (Font de la imatge: Radio Marca Tenerife)

Pedri, la novetat en la convocatòria de la Selecció espanyola de futbol

26 views

El seleccionador Luis Enrique aposta pel canari del Barça i per altres sorpreses en els partits de classificació pel Mundial

Pedri és una de les novetats de la Selecció espanyola pels partits de classificació pel Mundial 2022. El jove futbolista canari que actualment milita al FC Barcelona tindrà els seus primers minuts com a jugador internacional amb la selecció absoluta. Per molta gent no és una novetat, ja que amb la seva edat, ja ha demostrat el talent que té en el terreny de joc.

En aquesta convocatòria, Pedri jugaria els seus primers minuts en els partits per la fase de classificació per a la Copa del Món. Ell ja coneix el que és vestir la samarreta de la Selecció espanyola de futbol, ja que amb 16 anys va debutar amb la Sots-21 en els partits de la fase de classificació per l’Eurocopa Sots-21.

A Pedri l’han comparat amb molts futbolistes -especialment amb Iniesta-, però en la roda de premsa prèvia als partits, el seleccionador espanyol Luis Enrique, va ser molt clar sobre aquestes comparacions: “A Pedri se l’ha de comparar amb Pedri”. Una resposta molt correcta, per no posar més pressió al jove futbolista. El seleccionador també va desfer-se en elogis al jugador, per la bona dinàmica que porta jugant amb la samarreta del Barça. Ningú esperava que l’evolució del canari fos aquesta en tants pocs mesos de competició, ja que no era un dels fitxatges destacats per a la temporada actual.

Pedri no ha estat, però, l’única novetat a la llista de convocats. Luis Enrique també ha comptat amb el jove futbolista de l’Eibar, Bryan Gil i amb Robert Sánchez que milita al Brighton and Albion de la Lliga anglesa. Per aquests dos futbolistes serà la primera convocatòria amb la selecció. També ha convocat Jordi Alba, després de molt temps que el futbolista català no vestia la samarreta de la selecció espanyola.

Redactors Juniors

,
close

El més recent

Trenca el teu mirall

Un núvol de pensaments inunda la meva ment. Sento l’aigua colpejant la meva pàl·lida pell. L’alcohol