La lluna, sempre protagonista de les aventures espacials. (Font de la imatge: unsplash.com)

Xina i Rússia construiran una base lunar junts

34 views

Els dos països formaran l’anomenada “Estació Científica Lunar Internacional”

Fa poc, es va anunciar la col·laboració de la Xina i Rússia per crear una base lunar que competirà de ple amb la base Permanent Gateway que la NASA porta planejant des de fa un temps.

A l’Estació Científica Lunar estudiaran i experimentaran amb la gravetat de la lluna per a dur a terme “Treballs de recerca multidisciplinaris i polivalents” entre els que esmenten l’exploració i ús de la Lluna, investigació fonamental, experiments i verificació de tecnologia.

La part perjudicial d’aquest projecte és el seu cost, per això, farà falta la unió d’aquests dos països tan desenvolupats i amb bastants recursos econòmics per a poder fer aquest projecte real. Encara que de moment no han ofert molts detalls, aquests seran desenvolupats conjuntament i plasmats en un full de ruta que definirà com es crearà l’Estació Científica Lunar Internacional i com es presentarà a la comunitat internacional.

Redactors Juniors

,
close

El més recent

La moda es efímera

Les tendències van i tornen, però la comoditat és innegociable La roba dels joves actuals està