Marvel, una factoria potent. (Font de la imatge: unsplash.com)

Les dures exigències per treballar a Marvel

47 views

Llegir el guió en una habitació sense finestres és un exemple de les imposicions que Marvel fa als seus actors i actrius

El que sabem de Marvel és que se centra en sagues de pel·lícules de superherois produïdes per Marvel Studios i basades en els còmics originals. Però, sabeu què hi ha darrere d’aquesta companyia? Us expliquem algunes de les normes que s’imposen al treballar a Marvel.

Font de la imatge: unsplash.com

Formar part d’aquesta companyia multimilionària suposa per a molts actors grans sacrificis que van més enllà d’aprendre’s el guió o complir amb unes característiques físiques necessàries. Segons han anat desvetllant al llarg dels anys alguns dels membres que han format part de la sèrie de Marvel, les clàusules que han hagut de signar no tenen res a veure amb un simple contracte laboral. Aquestes en són algunes:

· Treballar amb la competència directa. Us imagineu a Chris Evans fent de Batman?

· Perquè no hi hagi risc amb filtracions els actors coneixen els guions unes hores abans que comenci el rodatge.

· Per llegir el guió es tanquen a habitacions sense finestres i els requisen el mòbil.

· Han d’estar disponibles per acudir a gravar una altra vegada alguna escena si els directors no els ha agradat.

· No poden fer canvis estètics per a les promocions perquè els puguis identificar fàcilment durant la roda de premsa. Per contracte segueixen sent imatge de la companyia.

Malgrat les seves estrictes normes, Marvel no sempre pot assumir tot el control sobre els seus actors i en alguna ocasió l’actor que interpreta al superheroi Spiderman, en Tom Holland, ha fet spoilers sobre les pel·lícules abans de ser estrenades, com per exemple quan estava en un live al seu compte d’Instagram. Holland va compartir el nou pòster de la pel·lícula de Avenger Infinity War abans que aquesta es presentés públicament. Quan es va adonar va finalitzar immediatament el live.

Redactors Juniors

,
close

El més recent