Feina en equip. (Font de la imatge: unsplash.com)

3r d’ESO fa el Treball de Síntesi

17 views

L’objectiu era crear una empresa que ha estat presentada en un elevator pitch

La setmana passada vam fer el Treball de Síntesi. Normalment a partir de 2n d’ESO anem a fer aquest treball a les colònies: a Palamós, al Delta de l’Ebre… Però per la situació actual que estem vivint amb la covid-19 no hem pogut anar-hi i ho hem hagut de fer a classe. És una setmana diferent. Fem activitats noves, motivadores i sortim una mica de la rutina.

El que hem fet a 3r d’ESO ha sigut crear una empresa. Els alumnes van fer una pluja d’idees per triar el seu tema i després van fer un Canva explicant els principals objectius que volien fer en el seu projecte. En aquest Canva van agafar pòsits i van explicar el tipus de clients que buscaven, els costos, els ingressos de la seva empresa… Seguidament van presentar una taula de despesa on explicaven el que necessitarien per a la seva empresa. També van fer una fitxa tècnica explicant els objectius, els materials, com vendre el producte…

Una de les presentacions. (Font d’imatge pròpia)

I l’últim dia van haver de gravar l’elevator pitch, un vídeo individual explicant com vendre el seu producte. I també van presentar un vídeo de grup explicant el seu projecte. Per desconnectar el dijous a la tarda van fer jocs; el mocador, un avió de paper, jocs en parelles…

Redactor Junior

close

El més recent

La moda es efímera

Les tendències van i tornen, però la comoditat és innegociable La roba dels joves actuals està