Així és la música al Sant Gervasi.(Fotografia: unsplash)

Així es viu la música a l’escola Sant Gervasi

/
28 views

L’Aina Parra, companya a la revista, ens explica la seva experiència amb la música

A l’escola Sant Gervasi es fan molts tipus d’activitats variades, des de l’àmbit artístic, com el teatre, fins a l’àmbit esportiu, com el bàsquet. Majoritàriament es comencen a practicar aquestes activitats a 1r de primària. Tots aquests alumnes tenen molts talents ocults que calen visibilitzar i expressar.

En aquest cas, molt poca gent parla de la música. Estem aquí per intentar fer veure a la gent la meravellosa oportunitat que tenen els alumnes d’expressar els seus sentiments mitjançant la música. L’escola ofereix diversos tipus d’activitats, com ara coral, coneixements per tocar instruments, …

Volem incitar als alumnes a veure la fascinant conveniència que els hi ofereix l’escola. A moltes persones els ajuda escoltar música, ja que pot ser una drecera per desfogar-se o una forma de comprensió.

A continuació us oferirem una entrevista amb l’Aina Parra, alumna de 3r d’ESO A i companya de redacció. Ella sap tocar el piano i la bateria gràcies als professors de l’escola. Ens explicarà com és la seva experiència amb la música.

Redactors Juniors

,
close

El més recent