L'Institut Goethe de Barcelona. (Font de la imatge: art-idea.com)

Els alumnes de 3r d’ESO faran els exàmens oficials d’alemany a Barcelona

19 views

El proper 14 de maig els estudiants aniran a l’Institut Goethe per aconseguir un certificat que els acrediti en aquesta llengua

El proper 14 de maig els alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Sant Gervasi faran els exàmens oficials d’alemany a l’Institut Goethe de Barcelona. Aquestes proves són molt útils pels estudiants d’avui en dia, ja que és on es mostra més el nivell d’aprenentatge de la llengua que s’està estudiant i s’aprofundeix el coneixement.

Són proves on es valora l’expressió oral, la comprensió lectora, la comprensió oral i la comprensió escrita. És una oportunitat molt interessant, que permet obtenir un certificat que en un futur pot ser molt important en el món laboral.

Els alumnes aniran en tren des de l’Escola Sant Gervasi fins a l’Institut Goethe de Barcelona. Els horaris d’aquests exàmens seran escalonats i aniran per ordre alfabètic. El primer examen tothom el farà a la mateixa hora, de 9:50 a 11:00. En aquestes hores es farà l’examen escrit (Schriftlich gesamt) i el següent examen (Sprechen) es farà en hores diferents.

La durada dels exàmens serà  la mateixa per a tots els alumnes. Les hores seran d’1 hora i 10 minuts pel Schriftlich gesamt i pel Sprechen uns 30 minuts, aproximadament. El contingut de cada examen és diferent. L’examen Schriftlich gesamt és un examen on practiques la gramàtica i on hi ha una comprensió lectora i una comprensió oral. I en l’examen de Sprechen dialogues amb un grup de persones durant uns minuts i et donen una targeta on s’haurà de parlar sobre la imatge que hi apareix.

Redactor Junior

close

El més recent