8a edició del Sona Mollet

La setmana passada es va celebrar el festival de Mollet Sona organitzat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Aquests espectacles tenen com a objectiu recaptar diners per combatre la leucèmia.

Pedro Cortés, Pau Moreira, Joel Moratel i Pablo Sánchez

Just fa una setmana, van començar la sèrie de concerts del sona Mollet organitzats per la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Nosaltres vam assistir al concert d’en Daahoud Salim Quintet realitzat el divendres passat a les 21h de la nit al Mercat Vell. 

El concert va començar amb un memorial a l’Anna Villaescusa, íntima amiga d’en Daahoud, la qual va morir amb 25 anys. Per això tots els diners recaptats amb el concert aniran directament a la fundació Pere Tarrés, enguany també ha participat l’associació Maria Canals de Barcelona. El concert va ser divertit, en Daahoud i la seva banda van tocar un total de 6 cançons majoritàriament cançons creades per ell. 

En acabar el concert vam poder parlar amb l’alcaldessa de Mollet, amb en Daahoud i alguns assistents. Tots van coincidir en el fet que el concert va ser increïble i que el fons benèfic que té el festival és una bona finalitat per tal d’ajudar a les famílies amb persones amb leucèmia. L’alcaldessa ens va anunciar que des de l’ajuntament ja estaven pensant amb una 9a edició i en Daahoud ens va dir que per a ell és un plaer venir al Sona Mollet cada any. Entre els espectadors hi havia persones properes a Anna i tots coincidien que era una bonica manera per a recordar a l’Anna i a la vegada ajudar en la investigació contra la leucèmia.

Els concerts van tenir una durada d’una setmana, des del 4 fins al 8 d’octubre  (del dimecres al diumenge). El primer dia del festival (el dimecres 4) va ser de 10 del matí a 12 del migdia. Aquest concert es va fer a la plaça Catalunya on hi va haver un concurs musical per a joves promeses. Organitzat per l’Associació del concurs nacional de música de Maria Canals.

El segon dia (dijous 5 d’octubre) va començar a les 19:30 de la tarda a la Plaça Plat de la Riba on va tocar el grup de Jazz, Jazz Band.

El divendres 6 d’octubre, el concert va començar a les 21:00 de la nit. On van tocar en Daahoud Salim i la seva banda de Jazz.

I al dissabte i al diumenge, de 7 a 8 d’octubre, els concerts es van celebrar al Teatre de Can Gomà. On van tocar, el dissabte, l’Alexis Pérez i l’Alba Ventura. Al diumenge, van tocar en Pedro Emanuel Pereira, l’Anayu Mar, l’Helena Ressurreiçao, la Daria Pitlyay i la Svetlana Tovstukha.