/

Recomanem pel·lícules i sèries de Netflix

Per: Ana Gómez i Pol Singla

Pel·lícules:

Comèdia:

Toc toc: Un grup de pacients que pateixen diversos Tocs tenen la (des)dita de fer una cita amb un famós metge capaç de curar qualsevol Toc; no obstant això, un error de l’organització fa que les seves cites s’ajuntin, reunint-los al mateix consultori i alhora. El pitjor de tot és que el vol del prestigiat doctor s’ha endarrerit, així que ara aquests personatges hauran de conviure entre ells i suportar cadascuna de les seves estranyes manies fins que arribi el doctor.

Dando la nota: Beca és d’aquelles dones que prefereix escoltar música des dels seus cascos, a allò que li pot dir algú. En arribar a la Universitat, no té cap dubte en cap grup, però l’obliguen a unir-se a un que mai no hauria escollit, format per noies dolentes, noies bones i noies rares que només comparteixen una cosa: com de bé sonen de bé quan estan juntes. Beca vol que el grup de cant acústic surti del tradicional món musical i arribi a assolir noves i sorprenents harmonies.

White chicks: Després d’una missió fallida, els agents de l’FBI Kevin Copeland i Marcus Copeland cauen en desgràcia a l’agència. Després d’un accident automobilístic que marca les seves cares, les heretares es neguen a sortir de l’hotel, així que Kevin i Marcus es disfressen per fer-se passar per les germanes i salvar els seus treballs.

Terror

Feliz dia de tu muerte: Aquesta pel·lícula va d’una estudiant universitària que reviu el dia del seu assassinat que alhora és el seu aniversari, reconstruint tant els detalls quotidians com el seu aterridor final fins a descobrir la identitat del seu assassí.

La purga: Adela i el seu marit, Juan, viuen a Texas, on ell treballa com a peó de ranxo per a la adinerada família Tucker. Al matí després de la Purga, una banda d’assassins emmascarats ataca els Tucker, obligant les dues famílies a unir-se i lluitar.

Verónica: Al Madrid dels anys 90, un grup d’amigues fan una sessió de ouija. En acabar, una de les adolescents és posseïda per unes presències sobrenaturals que volen fer-li mal a ella i a tota la seva família.

 Acció:

Jumanji 2: Quatre companys d’institut descobreixen un vella videoconsola amb un joc del qual mai no han sentit a parlar, Jumanji, i se senten atrets pel joc, aleshores veure’s transformats en els avatars que han triat. Per si no fos prou, descobreixen que no només estan jugant a Jumanji, sinó que també hi hauran de sobreviure. Per superar el joc i tornar al món real, s’haurà d’embarcar en l’aventura més perillosa de les seves vides, descobrir què va deixar Alan Parrish 20 anys abans i canviar la forma que tenen de veure’s a si mateixos, o quedaran atrapats en el joc per sempre…

Divergente: segueix la vida de Beatrice Prior, una noia de 16 anys, que viu en una societat creada al començament de la gran pau que ha decidit agrupar les persones en cinc faccions que intenten eradicar els mals que els van portar a la guerra.

Ahora me ves : Ahora me ves explica la història de la persecució dels “Quatro Genets”, un grup format pels millors mags de tot el món, liderat pel carismàtic i atractiu il·lusionista conegut com a Atles que es dedica a robar bancs mentre desenvolupen els seus espectacles.

Fantasia:

El cazador y la reina del hielo: després de patir una devastadora traïció, la bondadosa reina Freya revelarà un poder mai vist i reunirà un exèrcit per lliurar una cruenta batalla contra l’amor.

Hobbit: El hòbbit s’ubica l’any 2941 de la Tercera Edat del Sol, i narra la història del hòbbit Bilbo Bolsón, que juntament amb el mag Gandalf i un grup de nans, viu una aventura a la recerca del tresor custodiat pel drac Smaug a la Muntanya Solitària

  • Gladiator: Còmode, el fill de Marc Aureli, està gelós del prestigi de Màxim i de l’amor que li professa el seu pare, així que quan assumeix el poder de manera inesperada, ordena l’arrest i l’execució del general. Máximo aconsegueix escapar dels seus opressors, però no pot impedir que assassinen la seva família.

Romanticisme: 

Issi y Ossi: la filla d’un multimillonari fingeix una relació amb un boxejador amb problemes econòmics per obligar els pares que li permetin perseguir els seus “simples” somnis.

  • Tres metros sobre el cielo: És un drama adolescent que narra la història de dos joves que pertanyen a mons oposats. És la crònica d’un amor improbable, gairebé impossible, però inevitable, que els acabarà arrossegant en un frenètic viatge iniciàtic on junts descobriran el primer gran amor.
Tres metros sobre el cielo (2010) - Filmaffinity

Mi primer beso: Elle Evans, una adolescent que acaba de desenvolupar-se físicament i que mai no ha besat ningú. Això suposarà un problema quan aquest moment arribi, que a més és el noi popular de l’institut a què cap noia se li resisteix, fixi la seva atenció a Elle, que no és pot resistir als seus encants.

Sèries:

Comèdia:

Unbreakable Kimmy Schmidt: Unbreakable Kimmy Schmidt gira al voltant d’una dona, Kimmy, que després de 15 anys és alliberada d’una secta posapocalíptica. … Kimmy s’instal·la amb un actor de Broadway sense èxit, Titus Andromedon, que l’ajuda a integrar-se a la nova societat digitalitzada.

Acció:

Outer Banks: En una ciutat, hi ha dos grups d’amics. Entre ells no es porten gaire bé i sempre estan lluitant. El nivell de vida dels diferents grups és molt obvi. El grup protagonista s’embarca en una missió una mica difícil. Com que el pare del protagonista de grup està desaparegut, ia l’illa que hi viuen hi ha un tresor que el seu pare estava a punt de trobar-lo.

▷ Temporada 2 de Outer Banks: ¿Cuándo se lanzará Netflix la fecha y la  hora? - Point Magazine 2021

The Umbrella Academy: Un grup de germans i germanes amb superpoders que van ser els nens més famosos i poderosos de la terra quan eren joves, combatent el crim i mantenint el món fora de perill. Tot i això, els anys van passar, els nens van créixer i el grup es va dividir, però s’han tornat a retrobar després de la mort del seu pare.

Riverdale: A la primera temporada, una noia s’incorpora a l’institut Riverdale high. La nova incorporació, Betty, Archie i Jughead barallen amb sentiments trobats i mentrestant tratan de superar la mort del germà de Cheryl, una companya de la escola.

Riverdale Vol. 2 : Aguirre-Sacasa, Roberto, Eisma, Joe: Amazon.es: Libros

Terror:

The hill house: La sèrie ens endinsa en la tràgica història d’una família que després de la mort de la mare en circumstàncies sospitoses, els seus membres acabaran distanciant-se per la pèrdua, el dolor, la rancúnia i la por que segueixen arrossegant vint anys després.

La maldición de Hill House | Sitio oficial de Netflix

La maldicion de bly manor: La maledicció de Bly Manor ‘desenvolupa més la mitologia dels fantasmes aplicant aquesta màxima per establir algunes regles sobre què queden atrapats a les cases, com poden interactuar amb el món físic i obligar-se a ser vistos, i com poden prendre possessió de les persones.

Fantasia:

Destino, la saga winx: Les aventures d’un grup d’amigues que assisteixen a l’escola Alfea, un internat màgic a l’Altre Món, on han d’aprendre a dominar els seus poders màgics mentre es veuen immerses en temes relacionats amb l’amor, les rivalitats i els monstres que amenacen la seva pròpia existència .

Destino: La saga Winx - Serie 2021 - SensaCine.com

Romanticisme:

Ginny y Gorgia: Ginny Miller, una noia de quinze anys angoixada i maldestre, se sent sovint més madura que la seva mare de trenta anys, la irresistible i activa Geòrgia Miller… Però no tot és compartir el cotxe; el passat amenaça Geòrgia i la seva nova vida i Geòrgia farà el que sigui per protegir la seva família.

Ginny y Georgia - Serie 2021 - SensaCine.com
  • Los Bridgerton :Els Bridgerton és una sèrie que explica des d’una perspectiva feminista una història d’amor durant el Període de Regència al Regne Unit. La ficció indaga a les vides riques, divertides, tristos, sexuals, magnífiques i fins i tot solitàries de les dones i homes de l’alta societat londinenca.
Los Bridgerton (Serie de TV) (2020) - Filmaffinity

Redactores Juniors

,
close