Sala de projecció de la pel·lícula 'El Inconveniente'

Alfredo Cohen, director de La Gran Pantalla: “Hi ha moltes maneres d’envellir”

El festival de cinema pretén trencara amb estereotips per demostrar que dins el col·lectiu de gent gran hi ha molta diversitat

Per: Àlex Robles, Martina Giménez, Jana Saperas, Claudia Sánchez

Ahir, dia 20 de març de 2022, vam assistir a la projecció de la pel·lícula ‘El Inconveniente’ al centre cultural El Lledoner de Mollet del Vallès. La projecció d’aquesta pel·lícula s’enmarca dins el festival de cinema La Gran Pantalla, que s’organitza a Barcelona i rodalies des de 2019. ‘El Inconveniente’ és un drama i comèdia de l’any 2020 de la productora La Claqueta, la qual es va presentar al Festival de Màlaga amb un bon acolliment per part de la crítica.

La pel·lícula tracta sobre dues dones de diferents generacions a qui el destí ajunta fent que estableixin una relació d’amor i amistat que va més enllà dels estereotips creats per la societat entre persones grans i persones joves. A més a més, també ens endinsa a reflexionar sobre temes com la solitud, que no només és cosa de persones grans, o sobre el valor de la vida, a través de diferents dificultats que es presenten a les protagonistes com malalties, problemes econòmics, la relació amb els altres, etc.

Al final de la pel·lícula, vam tenir l’oportunitat de fer un cinefòrum amb el director del festival, Alfredo Cohen, i la resta de persones que van assistir. Es va crear una atmosfera de diàleg i entesa entre nosaltres, els joves, i la gent gran que hi va assistir. Així doncs, vam poder arribar a la conclusió que tots podem aprendre els uns dels altres des de l’ús de les tecnologies fins a viure el present i gaudir de la vida.

Acreditació de premsa