L'hivern és el moment en què hi ha canvis en les plantilles dels equips. Fotografia: Nigel Msipa (Unsplash)

Arriba l’hora de comprar al mercat d’hivern de futbol

Els jugadors de tot el món seran venuts o comprats pels diferents clubs de futbol durant aquest període d’hivern

Per: Pau Godes i Marc Garcia

Des de fa poc més d’una setmana, el dia 3 de gener, el mercat d’hivern de fitxatges de futbol s’ha obert perquè les noves i veteranes promeses del futbol es canviïn d’equip o es mantinguin en el que ja tenen. En aquest mercat hi pot participar tot el món, des del Japó fins a França.

Actualment, el Barça, un equip amb greus problemes econòmics, que té un terrorífic deute de 362 milions d’euros, es planteja vendre gran part de la plantilla. Això, però, provocaria que l’equip no podria jugar a causa de les lesions d’alguns jugadors, com per exemple: Coutinho, Neto, Umtiti, Luuk the Jong. Per poder tirar endavant també tenen pensat fitxar Earling Haland i Ferran Torres, dos jugadors de gran qualitat, i per la resta de la plantilla, comptaran amb els jugadors de la cantera.

Pel que fa al Paris Saint-Germain, el club francès viu el malson del jugador Kylian Mbappé, qui ha acabat el contracte amb el club i té pensat anar al Madrid. Però això no està decidit del tot, ja que si el club canvia a l’actual entrenador, Mauricio Pochettino, per l’entrenador francès exmadridista Zinedine Zidane, el Kylian sí que renovaria amb els francesos.

Per últim, la gran controvèrsia al voltant del jugador noruec Erling Haaland. A causa de la seva gran qualitat com a jugador segons les estadístiques, hi ha gran expectació per saber a quin equip anirà, encara que ja ha mencionat els equips pels quals segurament fitxarà, que són el Reial Madrid, el Futbol Club Barcelona, el Bayern de Munic, o el Manchester City.