Augmenten les queixes a causa dels canvis al pati ”tou”

Els alumnes de l’escola Sant Gervasi es queixen del canvi fet al pati “tou” i dels bassals que provoca aquest

El pati “tou” era una secció que els alumnes de l’escola Sant Gervasi coneixen com el pati gris, situat just al davant de la porta principal de l’escola, però des d’estiu de 2022, ha sigut remodelada i han tret el cautxú compacte i han deixat tota la sorra al descobert, a conseqüència d’això i de les fortes pluges que hi han últimament, el pati està totalment inundat i ple de bassals.

És per això que els alumnes es queixen, ja que abans era molt més tou i encara que raspes no et falles tant de mal, cosa que amb la sorra si fa mal, a part els que fan entrenaments o juguen al pati gris es queixen que la sorra se’n va cap al camp i és molt perillós perquè poden relliscar. També com podeu veure en les fotos el terra quan plou s’inunda d’aigua com per exemple al tobogan, o la xarxa per escalar.

Després d’haver preguntat a molts estudiants de l’escola un 80% han dit que prefereixen l’anterior terra, ja que si queies no et feies mal, el terra no se’n basava i es podia córrer millor. En conclusió, nosaltres creiem que hauria de tornar a posar a l’anterior terra perquè tenia molts més avantatges que el que hi ha ara.