//

Crítica de “Guerra Mundial Z”

La pel·lícula comença donant-nos a conèixer al nostre protagonista, anomenat Gerry Lane i a la seva família, mentre anaven amb cotxe, una pandèmia mundial comença, la qual converteix a les persones en infectats molt ràpids i violents. En Gerry, haurà d’ajudar al govern de les nacions unides a trobar una vacuna. Recorrerà el món, viatjarà a Corea i a Israel. Finalment, juntament amb una amiga, trobaran una forma de “camuflar-se” amb una vacuna.

El director de Gerra Mundial Z va ser Marc Forster, va ser publicada l’any 2013 i el guionista va ser Matthew Michael Carnahan. 

El pressupost va ser de 190 milions de dòlars i la recaptació va ser de 500 milions de dòlars. 

Aquesta pel·lícula és una “barbaritat” els efectes especials. Tot i que aquesta pel·lícula es va estrenar fa deu anys, els efectes especials són molt bons. Aquesta pel·lícula està molt ben trobada, i els personatges, tot i que no tenen molt de desenvolupament (per deixar lloc als veritables protagonistes de la pel·lícula els “zombis”) en la nostra opinió, no trobem que tingui molt de pes, tenint en compte quin tipus de pel·lícula és.

Hem trobat diferents “forats de guió” com serien la ràpida infecció mundial, diferents “conveniències”, com serien la immunitat d’alguns personatges o el seu “blod armor” (surten il·lesos de qualsevol situació).

Tot i que els personatges no tinguin molt de desenvolupament, i haguin alguns forats de guió, conveniències i alguns personatges siguin “estereotips”, ens ha semblat una molt bona pel·lícula, amb efectes especials molt bons i una història que t’atrapa des d’un inici. Recomanem aquesta pel·lícula a tots els fans de pel·lícules de zombis, i a totes les persones que volen veure una pel·lícula d’acció i als que li agraden les pel·lícules de Brad Pit.