Font: diari.es
/

El futbol femení guanya el partit

En els darrers anys, les dones han demostrat poder oferir un espectacle millor que el dels homes

Per: Judith Alonso i Irene Ferrer

El futbol sempre ha estat vinculat als homes. Però ara, el futbol femení ha passat de ser invisible a omplir els millors estadis i sortir en les portades dels diaris més importants.

Les dones sempre han tingut un paper nul a la societat. Per això, la seva incorporació a l’esport de contacte no ha triomfat mai. Actualment, continuem lluitant per la igualtat, perquè tant l’esport femení com l’esport masculí tinguin la mateixa visibilitat i importància.

Cada cop l’esport femení està guanyant més territori al camp. Fa un parell d’anys hauria estat impensable que al Camp Nou es batés el rècord mundial d’assistència en un partit femení de futbol. I encara menys, que es superés en menys d’un mes, en el partit de semifinals de la Champions, Barça-Wolfsburg.

El passat 22 d’abril van ser les jugadores del FCB qui van guanyar el partit contra el Wolfsburg. Tot i això, el veritable guanyador va ser el futbol femení, ja que 91.648 afeccionats van acompanyar tant les jugadores blaugranes com les alemanyes durant tot el partit.

Aquest fet ens porta a concloure, que sens dubte, l’esport femení ha passat a ser definitivament part de l’espectacle esportiu.