El major esdeveniment de bàsquet arriba a l’Escola Sant Gervasi

Durant els mesos de febrer i març els equips de l'escola lluitaran per aconseguir la victòria de la Copa Col·legial

Amb un gran esperit es viu la Copa Col·legial, el major esdeveniment col·legial de bàsquet a Espanya. Els equips participants porten amb orgull els colors del seu col·legi, representant a tots els seus companys. La Copa Col·legial està formada per equips d’alumnes de batxillerat. En els últims anys s’ha estès per tota Espanya i ara es juga a pràcticament totes les comunitats autònomes del país, de cada una en surt un equip guanyador.

L’Escola Sant Gervasi només s’ha proclamat guanyadora de la Copa Col·legial en una ocasió, l’any 2017 en la categoria femenina. Es va imposar a Palcam per 29-45 punts. L’ambient era increïble i una gran afició de l’escola va acompanyar a l’equip fins a la gran victòria.

Al 2019, l’equip femení va tornar a disposar una final del torneig, però malauradament van perdre d’un sol punt. Segons l’Ona Fuentes exalumne i jugadora de la Copa Col·legial 2019 “ l’experiència és inoblidable, crear un equip entre dues generacions ens va obrir les portes a conèixer a gent nova”  També comenta que la derrota va ser molt decepcionant, però amb el temps li va servir d’aprenentatge.

Ja fa anys que la nostra escola forma part d’aquest meravellós torneig, aquest any només s’ha estrenat l’equip masculí, desafortunadament ha quedat desqualificat després de perdre 62-57 contra l’Escola Sant Ignasi de Sarrià, fora de casa. L’equip femení està en l’espera de jugar pròximament, s’espera una gran actuació de les noies,  són l’única esperança per guanyar el títol d’aquest any.