/

El Mollet aconsegueix una contundent victòria 5-0 al camp del Lliçà d’Amunt

Daniel González, Gerard Milán

Gràcies a aquesta victòria el Mollet ha aixecat el cap després d’aquesta mala ratxa que portava, actualment es troba tercer empatat a punts amb el Granollers. Durant la primera part del partit el joc s’embalava igualat encara que el Mollet dominava el partit, però no entrava la pilota.

Només començar la segona part el Mollet va sortir llençat a l’atac amb un Haitam i un Dani molt dominants que organitzaven al lloc del Mollet. L’Haitam posava un centre al Lauzara del moral directe al seu cap per obrir el marcador, deu minuts després l’Haitam va trencar la defensa marcant des de fora l’àrea per tota l’esquadra traient les teranyines de la porteria.

Arribat al moment d’aquest gol el Lliçà va abaixar els braços i el Mollet els hi va encaixar tres gols més donant un molt bon lloc, amb molta organització i qualitat, van marcar als minuts 65, 70, 80, Els jugadors:    

Tot el Mollet va fer un gran partit, si volen arribar a lluitar pel títol de la lliga hauran de continuar guanyant tots els partits amb golejada. Confiem en vosaltres.

ÀNIMS MOLLET!