Els alumnes de la cooperativa organitzen una venda de joguines per recaptar diners per al final de curs

Des de l’any 2019 (a excepció del 2020 i 2021 a causa de la pandèmia) que els alumnes de la cooperativa fan servir el mercat de joguines com a mètode per poder aconseguir diners dels seus objectius econòmics per a final de curs.

La presidenta de la cooperativa de 3r d’ESO, Judith Hervás, ens ha donat una idea general de com funciona aquest projecte i els seus objectius. El projecte comença avisant als nens de primària i d’ESO perquè portin les joguines que no fan servir. Aquestes joguines són recollides pels alumnes de la cooperativa els quals les classifiquen segons el preu del producte. Després, es muntarà una paradeta per als pares dels nens que ho vulguin comprar. El nostre objectiu és obtenir el nombre més gran de diners i poder fer que reutilitzin aquelles joguines que hi tenen a casa sense utilitzar-les i que algú pugui fer-ho. També es fa una paradeta per berenar.

Els alumnes de la cooperativa fan servir aquest projecte com a mètode per recaptar diners per fi de curs de 4t d’ESO (sigui la graduació o, etc.). Aquest és un dels molts projectes que tenen per a aconseguir diners. Com per exemple: El túnel del terror i la gimcana Halloween, paradetes, venda de productes “manufacturats” i altres activitats que encara s’estan pensant.

Aquest any, tan i com ens ha explicat la presidenta de la cooperativa, han aconseguit que un munt de famílies, donessin moltes joguines. Com ara seria el cas de moltes peces de legos, pistoles d’aigua, joguines per nadons, etc. Després del mercat, ens van comunicar que van acabar amb més de 170 euros recaptats.

Gràcies a molts projectes com aquests i als membres de la cooperativa de 3r d’ESO, podrem assolir els objectius econòmics per a tenir una graduació que hi podrem recordar.