/

Els alumnes de secundària maltracten les taquilles

Alguns alumnes de l’escola estan maltractant les taquilles dels edificis de secundària

Des de fa més de cinc anys, l’escola Sant Gervasi ha posat taquilles a la disposició dels alumnes. Aquestes han patit maltractes per part dels seus propietaris, això ha provocat un estat considerablement dolent d’algunes taquilles.

Les taquilles van ser introduïdes per l’escola per poder ajudar als alumnes i facilitar la seva organització. Tot i això, hi ha alumnes que han maltractat les taquilles, provocant el deteriorament i el mal funcionament d’aquestes.

L’escola fa molt de temps que intentant acabar amb aquests maltractes cap a les taquilles, conscienciant als alumnes que està malament fer-ho o fent que els professors vigilin els passadissos.

Segons el testimoni d’un alumne anònim, “un alumne va començar a colpejar les taquilles de forma erràtica, provocant que algunes portes es dobleguessin i trencant algunes, mentre que altres espectadors al seu voltant, probablement la seva colla, reien i també donaven cops imitant-lo”.

Hem parlat amb diferents alumnes i professors. Els quals han arribat a la conclusió que qui fa aquestes accions a les taquilles ho fa per fer la gràcia, o per quedar bé amb el seu grup d’amics. Una raó estúpida però desgraciadament certa.

L’única cosa que podem fer per poder parar aquests constants maltractes i colpeges, és continuar insistint en el fet que està malament aquests actes. I intentar que la gent entengui que provocar aquests estats deplorables de les taquilles, és dolent per les persones aquí li pertanyen. I sobretot per a l’escola que ha de pagar per arreglar-les.