Els espais més visitats pels alumnes a l’escola Sant Gervasi

Per què els alumnes demanden tant alguns llocs en concret de l’escola?

A l’escola Sant Gervasi hi ha molts llocs per a treballar a l’exterior o anar a passar una bona estona i desconnectar del treball a l’aula. Això no obstant, les taules de pícnic són un dels espais a l’aire lliure més demandats de tot el recinte pels estudiants d’aquesta escola. Aquestes taules estan situades just al costat de l’edifici de l’ESO. Al ser un espai tan proper al seu edifici és un dels llocs que primerament veuen, per tant, mai el veuràs vuit. Sempre que els professors els permeten sortir a fora a fer els treballs en grup i fins i tot algun treball individual és el primer lloc al qual es dirigeixen.

Tots els estudiants de l’ESO pensen que és un bon lloc, ja que té una molt bona il·luminació els dies de sol, i com està a la cantonada no fa gaire aire. Així mateix, poden treballar amb tranquil·litat sense que els papers sortint volant. A part de les taules de pícnic, també hi ha instal·lat una mena de para-sol, aquest és molt útil perquè el sol no els toqui directament a la cara als alumnes mentre estudien o passen l’estona.

Tots els alumnes estan d’acord en què aquest lloc és el millor per treballar fora. Part de l’alumnat considera que els hi agrada “molt estar en aquelles taules per treballar”, “és un molt bon lloc” i “sempre sortim allà per a fer activitats”.