Els millors videojocs del 2022

Us recomanem els millors videojocs de l’any!

Per Hugo Rodriguez i Aleix Expósito

Aquest 2022 està carregat de videojocs, i n’hi ha molts que són prometedors. Comencem per alguns nous jocs de Nintendo:

  1. Kirby y la tierra olvidada

Aquest nou joc de la saga de Kirbi té una nova mecànica, ja que en xuclar objectes, els pots controlar, és a dir que si xucles un cotxe pots controlar-lo. És molt bo per jugar amb els germans o amics, i si no en tens també pots jugar sol.

  1. Nintendo Switch Sports

És un joc que recorda bastant al Wii Sports ja que consisteix a fer activitat física i quanta més en facis més punts aconsegueixes.

  1. Mario Strikers: Battle League Football

Aquest és un joc on els personatges de Super Mario Bros lluiten en un partit de futbol en el que cada personatge té unes habilitats diferents i pots aconseguir objectes que estan pel camp de futbol.

  1. Splatoon 3

Aquest joc és una seqüela de Splatoon 2, un joc que tracta d’uns personatges anomenats Inkling que es poden convertir en calamars. L’objectiu del joc és pintar tot el camp del color del teu equip en una batalla amb diferents armes, que van des d’una brotxa fins a una pistola de paintball. És molt divertit i recomanable.

  1. Pokémon Escarlata y Púrpura

Aquest és un joc de la saga de Pokémon, el qual és molt esperat ja que és un joc de món obert i a més han anunciat que està ambientat a Espanya. Malauradament encara no se’n sap gaire res, ja que sortirà a l’estiu i no es coneixen més que els inicials.

  1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Aquest és un joc de la saga de The Legend of Zelda, i el número 1 d’aquest joc va ser molt innovador i va ser molt popular, i la segona entrega s’està esperant amb moltes ganes.

Seguim amb jocs de PS 5 i Xbox:

  1. Gran turismo 7

Gran Turismo està considerada una de les millors sagues de videojocs del món. Aquest simulador de cotxes compta amb els millors gràfics de la història, amb més de 90 circuits com: Long Beach, Daytona Speedway, Nurburgring, i amb 400 vehicles. És un bon joc per passar-s’ho bé.

2. Elden Ring

La història d’Elden Ring és la del Sinluz, un exiliat que torna a un marcit i enorme regne conegut com les Terres Intermèdies. El seu propòsit: reclamar el poder del Cercle d’Elden. Una gesta que enfrontarà a criatures de malson i un destí cruel.

3. The King of Fighters XV

Després dels fets ocorreguts al torneig anterior, la presència de Verse va provocar una fallada en la continuïtat de l’espai-temps, fet que, entre altres coses, va provocar l’afebliment del segell d’Orochi i l’aparició de gent que es presumia morta o esborrada de l’existència, com l’equip d’heralds.

4. Formula 1 2022

Aquesta entega pot arribar als voltants de juny, com cada any. Aquest joc té molt a dir ja que amb les noves regulacions, els cotxes de la F1, els nous circuits com Miami i les remodelacions d’Albert Park, Abu Dhabi i Montmelo tenen un gran repte aquest any.    

5. God of War Ragnarok

Aquest joc va sobre la mitologia grega i en aquesta entrega sobre la mitologia nòrdica, on sortiran déus com Thor i Loki o Frejya. Aquest joc tracta sobre la història de Kratos i Atreus, que arriben a Jotunheim per trobar la profecia dels gegants. 

Redactores Juniors

,
close

Deixa un comentari

Your email address will not be published.