Es consolida el mercat de segona mà a Mollet del Vallès

Dedicat a la compra/venda de productes de segona mà ara obre les portes als molletans i molletanes cada dissabte al matí a la plaça “Cinco Pinos” 

Mar Diéguez, Júlia Escañuela, Judit Planellas i Nathalie Seivane

Aquest dissabte, 21/10/2023, hem sortit a passejar per la plaça Cinco Pinos, on es pot comprar, vendre i passar l’estona. Aquest mercat està obert a partir de les 9:00 del matí fins a les 14:00 del migdia.

Fa molts anys que està en marxa, però per desgràcia, l’arribada de la covid va tenir com a causa una decaiguda molt important. A hores d’ara s’està consolidant, atraient compradors i venedors interessats en els productes de segona mà. 

La gent es mostra molt contenta amb aquest projecte i l’evolució tan bona que està tenint. Un projecte que fa temps que s’està desenvolupant i que millora any rere any, sense baixar cap de les nostres expectatives.  

L’estat i accessibilitat dels preus en els productes fa que cada vegada hi vagi més clientela, fent que finalment el mercat és conegui arreu de Mollet i els pobles veïns. 

Són nombrosos els anys que porta en funcionament aquest mercat, i, encara que va baixar la clientela per causa de la covid, la gent continua venint, amb l’excusa de donar una ullada per després acabar comprant.

Per tant, es podria dir, que aquest mercat no només té uns preus més accessibles, també és un bon lloc on poder trobar varietat de productes al millor preu.