Claudia Gutierrez, Judit Moreno, Claudia Fina, Aina Iglesias i Natàlia Aguilera

A Mollet del Vallès actualment hi ha 20 centres educatius en total. Entre aquests estan repartits per educació infantil, primària, secundària (l’ESO),  batxillerat i cicles formatius, és a dir que hi ha tots l’ensenyament reglats excepte l’universitari.

Entre aquests centres educatius estan: Can Besora, educació infantil i primària; Vicenç plantada, Gallecs, Aigua viva… tots són instituts públics. I d’educació concertada hi està l’escola Sant Gervasi, on té educació infantil, primària, secundària i batxillerat privat… entre altres centres.

Les diferents escoles de Mollet del Vallès van començar el col·legi diferents dies. Com per exemple, a l’escola Bressol i a l’escola Sant Gervasi van començar el curs el darrer 6 de setembre, en canvi, a l’Escola Municipal de Música i Dansa van iniciar el darrer dimarts 12 de setembre. 

Seguidament, a finals d’aquest estiu, al mes d’agost l’ajuntament va donar més de 170.000 euros a obres per a la reparació i millora de les escoles.

Durant aquest any hi ha hagut diverses novetats a les escoles de Mollet. En concret, a l’escola Bressol han construït noves aules d’infantil.

A l’escola Sant Gervasi estan construint noves aules al davant de la piscina i al costat del menjador, també estan remodelant el pàrquing. A més a més, a final de curs de l’any passat van començar a construir pistes de pàdel, les quals ja han acabat.

Tot seguit, a l’escola de Música d’Educació Especial Can Vila i a l’escola Bressol durant les vacances d’estiu van treballar per fer instal·lacions de mosquiteres, jocs infantils, xarxes per a coloms… també van canviar terres i decoració de parets.