La venda de joguines de segona mà és un èxit

El dijous 4 de maig de 17:30h a 19:00h es va celebrar la venda de joguines de segona mà a l’Escola Sant Gervasi

La venda de joguines va organitzada per la cooperativa de 3r ESO de l’escola que tenia com a objectiu guanyar diners pel comiat de 4t d’ESO que se celebrarà l’any 2024.

No només va ser una venda de joguines sinó que també va haver-hi berenar. Es venien joguines d’1, 2, 3 o 4 euros, encara que hi havia excepcions perquè hi havia joguines grans i de molta qualitat. A més, per a la gent que estava al mercat s’oferia un berenar amb pastes, sucs i Cacaolat. 

Les joguines les han proporcionat els alumnes de primària i ESO. La gran quantitat que hi ha hagut per vendre és impressionant. Els alumnes de 3r ESO agraeixen que les famílies hagin volgut ajudar, portant tantes joguines. S’han venut diverses: jocs de taula, puzles, nines, peluixos…

En aquest mercat s’ha aconseguit vendre una gran quantitat de joguines gràcies al treball dels alumnes, a les famílies que han donat joguines i a la gent que les ha comprat. Ha assistit una gran quantitat de gent. Això és degut a tots els cartells penjats a l’Escola, publicitant aquest acte. Els alumnes de 3r d’ESO han obtingut una gran quantitat de diners i estan molt contents, podran tenir un gran comiat.