Fotografia: Vince Fleming (Unsplash)

L’entrenador de volei de l’equip del Sant Gervasi ha estat substituït per males conductes

Per: Nur Hita, Àngela Fito, Judit Garrido

Els equips de volei de 3r i 4t d’ESO de l’Escola Sant Gervasi han hagut de fer un canvi en molt poc temps per culpa d’un dels entrenadors. Aquest entrenador ha estat expulsat per males conductes, com insultar i amenaçar les jugadores, sobretot a les noves, ja que segons ell no tenien el coneixement suficient.

També els deia que fessin coses que elles no sabien fer, i per aquest motiu, algunes van resultar ferides amb cops i cremades. Després de moltes queixes de part de les jugadores i les famílies, se l’ha pogut expulsar de l’equip i substituir.

Segons les fonts consultades, l’entrenador en els partits els deia coses o feia gestos que els feia dubtar de tot, inclòs si ho estaven fent bé. Algunes d’elles, després o durant els partits, trencaven a plorar per la pressió que els produïa.

Durant els entrenaments els feia fer activitats com, per exemple, tirar-se a terra sense explicar correctament com o sense protecció, o els llençava pilotes al cos i amb males intencions.

Al final la direcció del centre va substituir el professor per un que ja havia treballat a l’escola. La conseqüència principal amb l’antic professor van ser que algunes jugadores marxessin (un total de 4 i alguna altra s’ho van plantejar). Un altre dels canvis van ser l’horari, i segons les fonts hi ha hagut una millora molt gran en l’equip en general.