/

L’equip de bàsquet sènior de l’escola Sant Gervasi ha tornat a perdre a la Copa Catalunya

El Sant Gervasi cau a casa 64-83 vs el UE Sant Cugat Negre

L’equip de bàsquet de l’escola SANT GERVASI ha perdut 64-83 contra el UE SANT CUGAT NEGRE a l’escola.

El primer quart va estar bastant igualat, anant per dalt el SANT GERVASI per 2 punts. En el segon va començar anotant el UE SANT CUGAT NEGRE, però el SANT GERVASI va agafar una bona ratxa anotant 3 triples seguits.

En resum el partit va estar molt disputat, el marcador va estar empatat 5 vegades i unes altres 5 va alternar d’equip, però finalment el UE SANT CUGAT NEGRE es va imposar al Sant  Gervasi per 20 punts..

El MVP del partit va ser en Ferran López Barceló, amb un total de 20 punts en 27 minuts, per  part del Sant Gervasi va ser en Pau Reina Massaguer, cal destacar també a en Jonas Rusom va tenir una bona participació també al partit, va anotar 16 punts en 27 minuts, va fer un total d’1 falta en els 27 minuts que va jugar.

Es va notar que van tenir un partit dolent, amb un total de 29 entrades i tirs de mig camp i només van encertar 10, per tant, en els triples van tirar 35 i només va entrar 10, però el Sant Cugat va tindre millor percentatge que el Sant Gervasi amb un total de 19 ficats de 39 en entrades i tirs de mitjana distància i un 36% en tirs de tres, amb un total de 22 tirats.