/

Les aules pilot de l’escola Sant Gervasi

Al centre han afegit noves instal·lacions pels alumnes de primària, el nou canvi d’estudi per tots els estudiants

A L’escola Sant Gervasi hi ha unes noves i diferents instal·lacions a primària, que marquen la competència entre diferents escoles de l’entorn. La finalitat és oferir noves formes d’aprenentatge per tots els alumnes i donar un aspecte més col·lectiu entre tots els alumnes.

Al 2018-2019 van començar amb les reformes i van estar acabades un estiu després, la finalitat d’aquest projecte va estar en canviar els aspectes de les classes per observar el canvi que s’oposaria als alumnes. 

Van treure dues classes de 3r de primària per ajuntar-les en una sola classe ampla i diferent. Al principi del projecte, la directiva de l’escola tenia al cap ocupar tot l’edifici “A” amb aquestes aules. Aquest espai és còmode, diferent, permet mobilitats dels alumnes. Té racons de treball diferents per donar més llibertat als alumnes a l’hora d’assolir els seus aprenentatges. 

Els colors són càlids i el terra és tou, tot en conjunt transmet més alegria. A part disposen de tres pantalles de televisió per treballar el llenguatge audiovisual i les tecnologies de la informació. Hi ha una vista al pati amb uns grans vitralls que mostren l’horitzó i deixen veure les zones enjardinades del centre. 

Aquestes característiques poden mostrar més interès per el treball dels alumnes, més llibertat, emocions, relacions entre companys i, sobretot una bona educació més dinàmica per part dels professors i professores del centre.