Big Ben and Whitehall from Trafalgar Square, London

L’escola Sant Gervasi organitza estades a l’estranger

Els alumnes participants estan emocionats per passar una setmana a Anglaterra 

L’escola ha organitzat, per alguns cursos, diverses estades en països estrangers. Els alumnes de 6è de primària, 1r d’ESO, 2n i 3r d’ESO tindran l’oportunitat de fer aquestes estades. Com en anys anteriors, l’estada és a Anglaterra, i aquest 2023 els pobles seleccionats són Westgate i Broadstairs. L’alumnat viatjarà entre el 5 i l’11 de juny.

En arribar a la destinació, els estudiants en parelles o grups de tres es dirigiran a la família que els acollirà. Un grup d’alumnes estarà a Westage i l’altre a Broadstairs.

En aquest desplaçament s’acompliran diverses activitats on la comunicació és fonamental per a millorar la seva parla anglesa i així tenir una experiència més pel currículum. Es portaran a terme activitats culturals i lúdiques.

  • Dilluns: Arribada a Londres i desplaçament als pobles. Finalment, se sopa amb la família.
  • Dimarts: Classes al matí i a la tarda un Tour pel poble. A la nit se sopa amb la família i es fa una nit de jocs.
  • Dimecres: Taller amb alumnes de l’escola local i a la tarda una excursió per Canterbury. A la nit se sopa amb família i un taller de percussió.
  •  Dijous: Classes al matí i a la tarda un taller de teatre. A la nit se sopa i es fa una nit amb família.
  • Divendres: Classes al matí i a la tarda bowling. A la nit se sopa amb família i després disco.
  • Dissabte: Excursió dia complet a Londres. A la nit se sopa amb la família.
  • Diumenge: Trasllat a l’aeroport i tornada a casa.

Per altra banda, a l’Acadèmia on es farà les classes, no només hi haurà els alumnes que fan l’estada a Anglaterra, sinó que, també vindran estudiants de diversos països europeus com França, Alemanya i Itàlia. I fins i tot hi haurà alumnes que viuen als pobles seleccionats. 

Hem preguntat a alguns alumnes que hi van i ens han dit que estan emocionats perquè tornaran amb una millora en la llengua anglesa i estan segurs que podran fer nous amics.