/

L’escola Sant Gervasi s’omple d’alegria amb l’arribada del carnestoltes

El moment més esperat pels infants ha arribat amb més força que mai

El divendres 17 de febrer va arribar a l’escola Sant Gervasi el senyor Carnestoltes omplint el somriure de tots els nens i nenes que han esperat tota la setmana per cantar, ballar i riure sense parar. Del 13 al 17 de febrer tota l’escola ha celebrat la setmana del carnestoltes, els alumnes d’infantil, primària i alguns de secundària, han hagut de portar a l’escola allò que el senyor Carnestoltes dictava.

El dilluns, havien d’anar amb pijama, una de les activitats que més il·lusió feia als alumnes, ja que anys anteriors no estava permès. El dimarts, alguna cosa al cap o un pentinat divertit, els nens i nenes li han dedicat moltes ganes, hi havia, des de cabells pintats, fins a trenes i cues ben originals. El dimecres, havien de portar un davantal. El dijous, un mitjó de cada color, aquell dia els peus dels nens es van omplir de diferents combinacions de colors, rosa amb vermell, blau amb taronja, verd i rosa… Finalment, però no menys important, el divendres es portava la disfressa, el moment que tots els nens i nenes han esperat tota la setmana.

Hi havia fins a pirates, a superherois i superheroïnes. S’ha pogut comprovar que la disfressa de moda d’aquest any ha sigut la Miércoles Addams. Això ha estat a causa de l’estrena de la nova de Netflix ‘Miércoles’ que ha fet un boom entre els joves.

Un aspecte a destacar és la queixa dels alumnes de 3r ESO. Segons expliquen els alumnes, no els han permès anar a veure l’arribada del carnestoltes. Això els ha enfadat, ja que no els sembla just el fet que els altres cursos tinguin aquest dret i ells, en canvi, no.