//

Per què cal que et llegeixis el llibre “Iron Flowers”?

Tracy Banghart publica un audaç, potent i magnífic llibre

Aquest intrigant llibre el recomanem totalment. L’autora és Tracy Banghart i el va publicar el 2018 amb l’editorial ‘El planeta del llibre’. Està classificat en el gènere fantàstic. 

Iron Flowers tracta sobre un món d’homes on les dones no tenen cap dret, cada província del regne ha de presentar les seves noies més boniques per al príncep successor pugui escollir la seva parella. 

Les dues germanes Nomi i Serina, estan confinades en dos habitatges contraposats. La germana fràgil i dèbil acaba a la presó de Mont Ruin, i la germana lluitadora acaba a les festes i les sedes del palau. Dues històries de superació, supervivència i amor entre germanes.

L’autora fa que el lector o lectora pensi que la història està anant per un camí i es fa una idea sobre el que passarà, però, de sobte, tot realitza un gir i la cosa ja no és  com es pensava que seria. Aquesta característica ens fa recomanar aquest llibre perquè, el fet de trobar-te sorpreses al llarg de la història, és molt entretingut. No com d’altres llibres en el que el final està totalment clar i previsible.

Ets una persona a qui li agrada tot el que està relacionat amb el món de la reialesa, però, a la vegada estàs cansat o cansada dels típics contes de princeses i reis amb un final feliç? Doncs aquest llibre és per a tu. Aquesta obra dona una volta radical als tradicionals contes. Un cop li hagis donat una ullada al llibre, ja no podràs deixar-lo anar fins al final.