/

Quines diferències hi ha entre els infants del segle XX i els del segle XXI?

Per: Aleksei Brotons i Jordi Vilardell

Els nens i nenes sempre viuen la seva infantesa amb intensitat, però els temps canvien i allò que pensen o amb allò que juguen és força diferent d’uns anys ençà

Fa uns anys, al segle XX, els nens sempre estaven al carrer jugant a futbol o a qualsevol cosa amb els amics. La qüestió és que no tenien mòbil i s’ho passaven molt bé. Avui en dia els nens estan tancats a casa jugant amb la consola o mirant el mòbil i gairebé no passen temps amb la família.

Abans hi havia menys delinqüència al carrer llavors els nens podien estar al carrer tranquil·lament; ara hi ha molta més delinqüència al carrer, sobretot a la nit, llavors els nens prefereixen estar a casa tranquil·lament. Abans quan rebies una pallissa callaves i marxaves a casa amb la pallissa, i no ho podies solucionar. Gràcies a totes les tecnologies d’avui en dia no hi ha molt assetjament perquè hi ha moltes maneres de resoldre els conflictes.

Abans es jugava molt a jocs de taula i tothom s’ho passava molt bé. Ara, en canvi, la tendència és jugar a distància, en línia i cadascú a casa seva. Les coses han canviat molt. 

Redactores Juniors

,
close