Els més petits de l'escola prefereixen el matí perquè és quan juguen amb els seus companys. Fotografia: Lukas Blazek (Unsplash)

Quins són els moments preferits del dia pels alumnes de l’Escola Sant Gervasi?

Els nens i nenes esperen amb ganes diferents moments del dia i de la setmana, segons l’edat

Per: Alex Arroyo, Ona Bargalló i Fernanda Martínez

Aquests últims dies hem estat fent una entrevista als nens de l’escola Sant Gervasi. L’enquesta consisteix en unes preguntes sobre quin moment del dia els agradava més, per a veure les opinions de diferents edats. Els hi vam fer preguntes a nens, com per exemple: “Quin és el teu moment preferit del dia?” o “Què fas durant aquell moment?”.

Vam notar un gran canvi entre nens de 1r de l’ESO i nens de 2n de primària. Mentre els més petits preferien els primers dies de la setmana i el matí, els més grans preferien la tarda i els divendres i dissabte. Molts alumnes de 1r d’ESO ens van dir que preferien la tarda i la nit perquè així poden descansar o fer les extraescolars que més els hi agradaven; els petits es van limitar a dir que els hi agrada jugar amb els seus amics que veien al matí.

Molts nens ens van dir que si la tarda o la nit no existís no podrien descansar i que si no existís el matí o el migdia no menjarien o es divertirien. Amb això ens vam adonar que quan et fas més gran, tens més ganes de descansar i tens més feines com  deures i extraescolars, mentre quan ets més petit tens més temps lliure i la teva preocupació és veure als teus amics.

Redactores Juniors

,
close