Sis llocs per visitar aquest estiu 2022

L’estiu ja està aquí, i les vacances també! Quan millor que ara per començar a fer plans d’estiu? Aquí trobareu alguns dels llocs més bonics i que més recomanem per visitar arreu d’Espanya per gaudir al màxim el vostre estiu!

1. Xulilla – Comunitat Valenciana:

Xulilla és un municipi envoltat d’un paisatge natural amb una bellesa immensa i, segurament, un dels pobles amb més encant de València. Roques, piscines naturals, el canó del Túria i frondosos boscos fan del municipi un imprescindible per Espanya. 

Però hi ha molts més motius per a visitar aquest curiós racó d’Espanya: el castell de Xulilla, declarat Monument Històric Artístic l’any 1981. També pots trobar pintures rupestres en el barranc de Falfiguera que representen figures humanes, grups d’animals, animals aïllats i, fins i tot, motius indesxifrables. A part de ser un lloc per visitar de manera rural també ho és per conèixer-ho de manera cultural.

2. Albarrasí – Teruel:

Albarrasí és un lloc perfecte si vols entrar en una màquina del temps i transportar-te a l’època medieval. És un municipi perfectament conservat, i considerat un dels més bonics d’Espanya. Quedaràs sorprès observant cada racó d’aquest municipi, les seves cases de color vermell, les portes destacables, les seves diminutes finestres amb cortines d’enquatge, els seus balcons i la fusta tallada. La Plaza Mayor i la Catedral del Salvador són uns dels principals monuments dels quals has de visitar. 

3. Bahía de la Concha – Sant Sebastià

Aquesta preciosa i fotografiada badia pertany a la ciutat de Sant Sebastià. Hi ha diversos llocs per visitar en aquesta badia. Es pot visitar la Pinta dels Vents, monument molt important dins del País Basc, o, per exemple, el Palau de Miramar amb els seus jardins plens de flors amb vista a la badia amb aigua del Mar Cantàbric. A la badia també es troba una de les platges urbanes més boniques d’Espanya, La Concha. Raons més que suficients per a considerar-la un dels millors llocs a veure a Espanya i un dels imprescindibles a veure al País Basc.

4. Parc de la Naturalesa de Cabárceno – Cantabria

El Parc de la Naturalesa de Cabárceno no és un zoològic convencional, és un espai en el qual destaca la bellesa del paisatge càrstic i la varietat d’espècies que habiten en ell. Les instal·lacions són de les millor valorades pels treballadors que vigilen les condicions de vida dels animals. El parc proporciona l’alimentació dels animals i la resta d’activitats són guiades per l’instint de les diferents espècies. L’oportunitat única per conèixer millor alguns de molts animals amb els quals convivim en el seu hàbitat natural. 

5. Granada

La ciutat de l’Alhambra, el monument més visitat d’Espanya, per alguna cosa serà! A més d’aquesta joia, també t’esperen dos barris únics en els quals descobriràs l’essència més pura de Granada, l’Albaicín i el Sacromonte; el Generalife, germà petit de l’Alhambra, i més. Són molts els imprescindibles per a veure a Granada. A més, aquest ambient tan especial de Granada farà que vulguis tornar una vegada i una altra. Granada és un dels llocs més imprescindibles per visitar a Espanya. És un lloc on tothom hauria d’anar un cop a la seva vida per tal de conèixer millor el nostre passat, Al-Àndalus.

6. Cap de Formentor – Mallorca

Ens traslladem fins a les Illes Balears per a gaudir d’una de les millors postes de sol de tot el Mediterrani. En el Cap de Formentor, símbol per excel·lència de “sa roqueta” i un dels llocs “must” que veure a Mallorca. Una serpentejant carretera et portarà al llarg de 18 quilòmetres a una de les millors panoràmiques que puguis imaginar. Hi ha miradors disposats a banda i banda de la carretera. Però sense cap dubte, el mirador de Sa Crueta, a 232 metres d’altura, és el millor lloc per a gaudir de les vistes a l’illot del Colomer. Tot un imprescindible! Hotels amb encant a Mallorca hi ha per a donar i prendre així que per a visitar Formentor, pots allotjar-te pràcticament en qualsevol. Donada la seva geografia, seràs allí en un “periquete”. Si no vols gastar de més, allotjar-te en un hotel barat a Palma pot ser bona opció. Si vols un estiu d’ensomni has de visitar aquest lloc!