Truita d’espaguetis viral?

La truita d’espaguetis és un plat que ha estat conegut gràcies a una àvia que la va publicar a la coneguda xarxa social de tiktok. L’àvia menciona que la truita està feta a partir dels següents ingredients: espaguetis, ous, julivert, sal, scamorza fumada, carn i llet.

Els passos són els següents:

  1. Primer es talla la carn en trossets i es cuina amb oli en una paella. 
  2. Bullim els espaguetis en aigua calenta amb sal.
  3. Després dolem l’aigua dels espaguetis i posem oli.
  4. Tallar el formatge de scamorza fumada.
  5. Batre els ous i la llet.
  6. Barrejar tot junt amb la carn (barreja d’ous i llet, espaguetis, formatge i carn).
  7. Cuinem la truita a la paella i li donem voltes.
  8. Finalment tenim la nostra truita preparada.

Aquesta recepta va sorprendre una gran part dels usuaris de Tiktok. Mai havien vist alguna cosa semblant. La idea d’aquesta àvia va arribar fins a la televisió espanyola on els presentadors van poder tastar el menjar. Curiosament, a la gran majoria li va agradar el gust d’aquesta truita.

La recepta és peculiar des del nostre punt de vista, com es pot barrejar un menjar Italià amb un menjar d’origen Espanyol? Els espaguetis es mengen acompanyats d’algun tipus de salsa o espècies (com la salsa de tomàquet o amb oli). Per tant, no es pot ajuntar amb una barreja d’ous, patata i ceba. 

Aquesta àvia porta fent aquesta recepta per més de 50 anys utilitzant les deixalles de pasta que li quedaven a l’hora de dinar o sopar. Creiem que és una bona acció el fet de no malgastar. Tot i això, hi ha altres maneres per aprofitar el que sobra. Guardar-oh al frigorífic per a l’endemà menjar-lo d’una manera diferent (amb tonyina i oli, amb una altra salsa, etc.) per no ser tan repetitius, per exemple. 

Per una altra part, és bona idea el que ha fet l’àvia a l’hora de pujar un tutorial de la recepta que ella acostumà a fer, ja que segur que hi ha gent que estarà interessada. Pot ser, fins i tot, l’usuari que visualitzi la gravació, pugi desenvolupar un nou plat preferit. Però és clar, nosaltres no el provaríem, perquè pensem que aquells dos plats no poden estar de cap manera junts. 

Amb l’anàlisi d’aquesta informació, deduïm que aquesta recepta tan estranya pot arribar a agradar a moltes persones. Encara que segur que hi ha moltes altres que no. Compartir en les xarxes socials de manera adequada, és a dir: tutorials, blogs… Res de balls ni tendències estranyes és una cosa que aquesta àvia fa i ens passa per alt.