//

Un gol va salvar els cadets de l’Unió Esportiva de Mollet del Vallès de perdre la lliga de futbol

L’Idder Chelh va salvar el seu equip de futbol amb un gol molt bo que va fer possible aconseguir els punts per poder tenir accés a guanyar la lliga

El diumenge del 8 de gener, l’Idder tenia un partit molt important, ja que si el perdien, ell i el seu equip serien eliminats de la lliga. Ells tenien dues opcions: guanyar els tres punts o buscar l’empat per no ser eliminats.

El partit va començar molt fort amb un gol a favor de l’equip de la Molletense al minut 9.

L’equip de la Unió Esportiva de Mollet del Vallès començava a desesperar-se després del gol en contra. Ja passats els 40 minuts de la primera part van apretar a l’equip contrari, i van aconseguir mantenir el marcador 0-1 a favor de la Molletense.

Després del descans, a la segona part L’Idder va entrar per jugar, tots els jugadors del seu equip estaven motivats per empatar el partit, fins que al minut 60 L’Idder marcaria un gol, però l’àrbitre li anul·laria el gol decidint que era falta a favor de l’equip contrari.

Passats 6 minuts després del gol anul·lat, l’Àlex Valderrama ficava un centre al segon pal per l’Idder i amb la cama dreta finalment marcava gol, fent que el seu equip empati i finalment acabant el partit 1-1. Gràcies a això l’equip de l’Idder actualment continua lluitant la lliga.